NISTE ČLAN?
Prijavite se

Blogovi

Blogovi drugih korisnika

Slučajno moja

7/02/2018 01:48
postavljeno od strane
Šećem gradom i u jednom trenutku ugledam davno željenu gospođu. Pa rekoh sebi zaleti se u nju i pozovi je na kavu. Učinjeno istog trena. Oooo pa to si ti, kako si, kako obitelj, kako .....
Može kavica? Pa naravno. Rekoh sebi, stari daj ne duži nego pitaj. I tako kažem: Čuj draga moja ovo čekam predugo pa neću filozofirati. Znaš da mi se sviđaš odavno, a i ja tebi, pa zašto nebi podjelili nježnosti. I kao iz neba pa u rebra kaže ona pa naravno, bilo je i vrijeme. Čuj ljepoto prekosutra sam slobodan i imam prazan apartman. Kaže ona ok, vidimo se u 14 sati.
Već na samu pomisao kita mi se ukočila i promočila gaće od uzbuđenja. Dođe i taj dan. Komad pozvoni i ja ju već sa vrata počnem ljubiti i polako skidati. UUUHHH kako je to bilo dobro. Izljubio sam ju od glave do pete pa nazad polizao, pa onda po bradavicama preko pupka do venerinog brijega. A mačkica glatka. I sada zaslinim kada se sjetim. Već prvi puta je svršila na moje obrađivanje klitića jezikom. Tresla se je poput šibe na vodi. Zagrlila me i stavila noge oko struka pa se polagano spustila na kitu. Uh kako je topla mačkica bila. Odnesao sam je tako do stola i polegnuo, stavio njene noge na moja ramena i stiskajući joj sise gurao kitu naprijed nazad pa sve brže. Mmmmmmh gotov saaaam. Gurnem do kraja i počnem svršavati i osjetim da i ona opet svršava. To me je dodatno otjeralo u ludilo. Razdvojimo se i odemo poipti cugu. Ispao je čep od boce i one se lagano sagne, blago raširenih nogu, podići ga. Iako je bilo kratko nakon svršavanja, od tog prizora kita mi se ponovo počela dizati. Naravno, draga je to skužila pa se je okrenula i počela ga lizati, ljubiti, sisati. Mmmmmdaaaaa. Ja sam njenu mačkicu zabavljao prstima. Gurne me na pod i polako počne lizati od usta do kite. UUUHHH kako je to bilo dobroooo. Čučne inad kite, namjesti ga rukom u mačkicu i počne klizati gore dolje, naprijed nazad. Izvijala se na sve strane a ja sam joj masirao sise i bradavice. U jednom trenu skoči i prostenje, uzmi me zguza. Klekne na krevet, raširi noge, a ja nestrpljivo uletim u nju i počnem žestoko nabijati. Skoro istovremeno smo smo počeli režati i stenjati oboje. Od siline ugode mislio sam da će mi jaja izletiti kroz kitu zajedno sa spermom.
Dugo smo to čekali, ali isplatila se svaka sekunda. Jedva čekam da to ponovimo u malo izmjenjenom obliku.
Zato savjetujem ne čekajte jer godine idu, a ako ste dočekali odradite to kao da će vam biti zadnje u životu.

P.S. Žene koje ovo čitate znajte da bih to napravio i sa vama jednako kao što piše, pa ako volite sex samo recite.

Vaš deda G
2019/04/08 12:25
Imam tek23. Nadam seda ću doživjeti takav sex, tj nadamse da ću naići na muškarca koji ćese potruditi uzbuditi me.
...